- Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
- Gratis bezorging vanaf €100,-
- We helpen je graag via 030-2977000
Verwarm de oven voor op 180˚C. Doe het amandelmeel samen met de suiker, de citroenrasp en het water in een kom en vorm er een bal van. Op die manier krijgt u marsepein. Hiervoor kunt u ook de keukenmachine gebruiken. Pak de bal in vershoudfolie en laat het 1 uur rusten in de koelkast.
Vorm balletjes van de marsepein.
Klop 1 eiwit los in het kommetje. Rol de balletjes door het eiwit en daarna door de pijnboompitten. Druk de pitjes licht in het balletje.
Bedek de bakplaat met bakpapier. Rol de bolletjes nog een keer door het eiwit en plaats de bakplaat in de oven. Bak de panellettes ongeveer 6 minuten, totdat de pijnboompitjes goudbruin zijn. Je kunt ze, verpakt in een luchtdichte plastic doos, ongeveer 3 dagen bewaren.