• Koffie & thee voor 10:00 besteld, morgen geleverd
  • Gratis bezorging vanaf €100,-
  • We helpen je graag via 030-2977000

Welke koffiebeker past het beste bij jouw omgeving?

De perfecte koffiebeker voor je kantoor kiezen is van groot belang om de koffiepauze een ontspannen en aangenaam moment te maken voor je medewerkers. We nemen je graag  mee op een reis door de wereld van porseleinen koffiebekers en hard cups (herbruikbare hard plastic koffiebekers). We helpen je graag beslissen welke optie het beste past bij de behoeften van jouw kantooromgeving. 

De luxe van porseleinen koffiebekers

De D.E hard cups bieden een fijne combinatie van functionaliteit en een heerlijke koffiebeleving. Deze bekers komen tot hun recht wanneer er sprake is van een hoog verbruik, want ze zijn makkelijk stapelbaar en licht van gewicht waardoor je ze eenvoudig kan vervoeren. Hoewel velen geloven dat hard cups minder duurzaam zijn vanwege het gebruik van plastic, is dit eigenlijk een misvatting. In werkelijkheid zijn ze duurzaam door de lage CO2-uitstoot bij de productie en het feit dat ze gemaakt zijn met de recycling procedure in gedachte. De D.E hard cups kan je zeer goed recyclen door het gebruik van maar 1 materiaal en omdat het gemaakt is van Polypropyleen. Een materiaal dat bekent staat als zeer goed recyclebaar. Zo kunnen oude D.E hard cups onder andere worden gerecycled tot nieuwe hard cups.  

Een veelvoorkomend nadeel van hard cups is dat ze vaak minder goed drogen in vaatwassers. Gelukkig is er een oplossing: onze speciaal ontworpen D.E hard cups zijn iets dikker en hebben afvoergleuven aan de onderkant, waardoor ze beter drogen. Bovendien werken we samen met afwasmachine- en chemieleveranciers om ervoor te zorgen dat de D.E hard cups schoon, droog en voedselveilig uit de afwasmachine komen. Klaar om direct te stapelen en terug te brengen naar de koffiemachines. 

Maar hoe kies je nu? 

De keuze tussen porseleinen koffiebekers en hard cups hangt af van de specifieke behoeften en voorkeuren van je omgeving. Beide opties hebben hun eigen unieke voordelen, en het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van je specifieke situatie. 

Als je op zoek bent naar een perfecte koffiebeleving, kan het gebruik van porseleinen bekers in bepaalde delen van het kantoor, zoals bij de receptie waar klanten komen, een uitstekende keuze zijn. Voor kantoorruimtes waar de nadruk ligt op praktische overwegingen en duurzaamheid, zijn de D.E hard cups de ideale oplossing. Ze bieden niet alleen een goede koffie-ervaring, maar zijn ook gemakkelijk te onderhouden en milieuvriendelijk. 

Uiteindelijk is de beste keuze voor je kantoor of ander omgeving afhankelijk van jouw unieke situatie en doelen. Door rekening te houden met de voordelen en nadelen van zowel porseleinen koffiebekers als hard cups, kan je een weloverwogen beslissing nemen die zowel de koffiebeleving van jouw medewerkers en gasten als de duurzaamheid en het gebruiksgemak optimaliseert. Een combinatie van beide opties kan zelfs de ideale oplossing zijn om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van jouw omgeving. Door zorgvuldig te evalueren welke oplossing het beste past bij elke ruimte in uw kantoor, kan je een harmonieuze balans vinden die zowel de koffiebeleving als de praktische overwegingen bevordert. Wij helpen je graag met deze beslissing.